Nieuwsbrief

Home
Nieuwsbrief
Contact /bestuur
Lid /donateur worden
Vrijwilligers form.
 

 

Speeltuinvereniging "Nieuwpoort/Langerak"

NIEUWSBRIEF – HERFST/WINTER 2016

27e JAARGANG Nr. 3

Agenda 2017:

18 januari Kinderbingo
28 februari Algemene Ledenvergadering
8 april Opening speeltuin
mei/juni Wandelavondvierdaagse
   
   
   
   

Bestuur en commissies van de
Speeltuinvereniging Nieuwpoort/Langerak wensen alle leden, donateurs, sponsors en vrijwilligers een gezond en gelukkig 2017!

 

Terugblik seizoen 2016

Ook in het afgelopen jaar heeft onze activiteitencommissie weer leuke activiteiten georganiseerd.

Op 20 januari was er weer de jaarlijkse kinderbingo. Het is altijd een gezellige drukte, waarbij elk kind tevreden met een prijsje naar huis gaat.

De Algemene Ledenvergadering was op 1 maart in de kantine van TaLaNi. Er kwam slechts 1 lid op bezoek. Deze avond namen we afscheid van ons bestuurslid Mariska van Middelkoop en onze secretaris Sylvia Kilwinger.

In april was de opening. Het was mooi weer en er waren zo’n 200 kinderen. Het was een hele leuke dag. Het treintje reed weer door de straten van Langerak. Er kon worden geschminkt en nagels gelakt.
Voor elk kind was er een  kaartje waarop ze snoepjes, chips en dergelijke konden halen. De onderhoudscommissie zorgde ervoor dat de speeltuin er weer mooi uit zag.

De wandelavondvierdaagse was in mei met 140 deelnemers. Er werden weer versnaperingen uitgedeeld en er was zelfs een echte bus als stempelpost.

In de zomervakantie kon er weer volop worden gespeeld.

In september was er een kinderrommelmarkt in de speeltuin. Hierbij werd er weer veel gekocht en verkocht.

Eind oktober was er een kinderdisco met een echte DJ in TaLaNi. Voordat de disco begon, kregen de kinderen eerst nog lekkere frietjes te eten.

En de laatste activiteit van 2016 was in december; een gezellige knutselmiddag.

We willen hierbij de dames van de activiteitencommissie bedanken voor al het leuks dat door hen georganiseerd werd in 2016!

 

Algemene Ledenvergadering – 28 februari 2017

Op dinsdag 28 februari 2017 is weer onze jaarlijkse algemene ledenvergadering. Deze is vanaf 20.00 uur in TaLaNi. U ontvangt t.z.t. een uitnodiging hiervoor. Bij deze uitnodiging zit ook het verzoek om u op te geven voor allerlei activiteiten zoals oppassen, onderhoud van de speeltuin, spelmiddagen, wandelavondvierdaagse enz. Wij hopen op veel vrijwilligers!

 

Gezocht voor ons bestuur en activiteitencommissie

  • 2 bestuursleden: in 2016 zijn 2 bestuursleden gestopt. Wij willen Mariska van Middelkoop en Corrie Borst bedanken voor hun inzet! We zoeken nu dus 2 nieuwe bestuursleden!

 

  • vrijwilligers voor in de activiteitencommissie: omdat er binnenkort een paar vaste vrijwilligers stoppen, zoeken we ook voor hun vervangers. Het zou super zijn als we zeker 3 enthousiaste mensen hiervoor konden vinden, zodat we de activiteiten kunnen blijven organiseren!

Ondanks veel rondvragen is het nog steeds niet gelukt om bovenstaande vrijwilligers te vinden.

Neem contact op via secretariaat@speeltuinnieuwpoort-langerak.nl of bel een bestuurslid (zie achterkant voor telefoonnummers) als u graag in onze activiteitencommissie en/of bestuur wilt. U bent nodig!

 

Onze sponsors

Akzo Nobel Decorative Coatings bv, Autobedrijf Van der Wal en Zonen V.O.F., Autowinkel Woerden, Kinderopvang Het Hazendonkje, Rabobank, Rovanda en De Vries Welding B.V.

 

Nieuwsbrief

Jaarlijks verspreiden wij 3 nieuwsbrieven onder leden en donateurs. Per heden hebben wij de papieren versie laten vervallen.

 

info@speeltuinnieuwpoort-langerak.nl